виртуална viber класна стая и практика на живо в група

Първият час за всички ни е безплатен.

След това се включвате в плащането на рекламата с цел намиране на нови хора за нашият приятелски кръг за практикуване на духовна вяра и живот, религия, магия, духовност, езотерика, окултизъм, регресия, спиритуализъм, духовно самолечение, просперитет и успех в тоя свят чрез визуалиация и техники на ума, търсене на Бога и истината за отвъдния свят и т.н.

Нещо много важно за мен е да е споделяне на опит и мотивация за постоянна и редовна практика, а не обучение или курс. Аз не искам да уча никого, нито да обучавам някого, защото има само един учител и това е Живота, а всички заместници на Живота като гурувци и учители са обикновени заблудени хора, а често са релно по-зле от учениците си (ако са искрени) или са обикновени мошеници и престъпници (ако са преднамерени измамници). Пример за вредна приятелска организация от религиозно – окултен тип за мен е комуната на Ошо, но съм отворен да експериментираме и някоя техника на Ошо, до колкото да разберем, че не работи естествено.

Само опита и обмяната и споделянето на опит, както и преживяното могат да имат полза.

И противно на мита за отшелника, нищо никога сам не се постига. Временното отшелничество и уединение са полезни, но търсенето самостоятелно и упражняването самостоятелно на каквото и да било е патологично и не се връзва с идеята за духовност, която е любов, любовност, а любовта, обичта и добротата не се практикува в усамотение.