зареждане на талисмани/амулети/икони

Хубаво е всяка икона да бъде осветена от свещеник, особено ако свещеника е наистина вярващ човек.

По същият начин е хубаво всеки предмет, който играе ролята на талисман за привличане или амулет за отблъскване, следва да бъде зареден, благословен енергийно, мисловно настроен. Това задължително трябва да се прави и от собственика на даден талисман. Но ако собственика на талисман или амулет не е достатъчно концентриран и не контролира ума и мислите си, вероятно е да зарежда несъзнателно вредно своя талисман или амулет, вместо полезно. А 99,99% от хората нямат особено голям контрол над ума си и душата им не оперира на високо ниво, не могат да свалят в живота си, камо ли в талисмана си висша и полезна енергия.

В този случай други хора могат да помагат за даден талисман или амулет.

Но при всички случаи, ако вие не живеете положително, не мислите положително, вредите на другите хора, не сте полезни за хората, то и най-великия талисман няма да има особена полза за вас.

Предлагам зареждане на талисмани, амулети, икони и всякакви вещи и символи срещу заплащане – дарение – колкото повече, толкова повече енергия, време и т.н. ще ви отделя. От бедни хора, които едва си плащат сметките и едва оцеляват, пари не желая да взимам, моля такива да не ме търсят за тази леко комерсиална и платена услуга. В този случай четете безплатни книги за самопомощ и свещени текстове и се молете, а и се трудете, защото който не иска да работи, не трябва да яде, така е писано.

За любовни проблеми и наказване на враговете си, т.е. за вреда, колкото и да е парадоксално за духовен човек според вас, аз мога да ви помогна, т.е. аз извършвам не само благословии, а и проклятия, подобно на Църквата, която освен, че се моли за доброто на човеците, също така и анатемосва… и то не как, ами за вечно проклятие, отлъчване от Църквата и т.н. Така, подобно на Църквата, аз също мога да благославям и проклинам, ако имате нужда от подобни услуги в областта на бялата или черна магия, мога да ви съдействам и помогна срещу дарение от ваша страна, като колкото по-голямо е дарението Ви, толкова по-силна енергия ще получите.

Ако не можете да се вслушате в препоръката на Иисус да прощавате на враговете си, да им помагате, да се сдобрявате с враговете си като малките деца, то може да пробвате какво ще се случи, ако се отдадете на отмъщение и война с тези хора. Като, пак казвам, на драго сърце мога да ви помогна да се справите с враговете си, да ги омагьосате и т.н. с моята окултана помощ, стига да можете да сте щедри финансово.

Просто ми пратете приятелство и ми пишете

https://www.facebook.com/sastradanie