услуги и цени

Свържете се с мен безплатно във фейсбук или срещу заплащане по телефона 

https://www.facebook.com/sastradanie

МИНИМУМ САМО 10 лв. ДЕСЕТ ЛЕВА НА ЧАС, всичко в област окултно, медитация, йога, магия, религия, психотерапия и т.н. 

консултации, частни уроци, дипломирани специалисти – богослови, философи, психолози, мистици, магьосници и т.н. Бог е панацея за всеки проблем. Лекарство за всяка болест. Метод за достигане на живот без страдания, мъки и зло, а на вечен райски щастлив живот, в който всичко е идеално. 

Като цяло няма особен интерес да ми плаща някой, но все пак да е ясно, защото от време на време ми звънят хора, които не са прочели каква е идеята на сайта. По принцип той е некомерсиален и всичко е безплатно в него , цели утеха и образование. Но времето на хората, когато им звъните, вече струва нещо, личното свободно време. Цената е според Вашите финансови възможности,  онлайн за целия свят, на живо също е възможно, но до момента не съм развивал комерсиална дейност. Вярвам в утопията за безплатната духовност все още, но всеки се нуждае и от пари , за да не гладува.

Все пак за някои ще е безплатно, за други платено. Като цяло християнството и будизма се преподава безплатно. Езотериката, Окултизма, Магията и Прилижната психология е платена.

С оглед да бъдете ПРЕДПАЗЕНИ от мошеници, аз препоръчвам за платени услуги само проверени от мен в 25 годишната история на духовното ми търсене авторитети за мен по религиозни, философски, духовни, езотерични, йога, окултни и т.н. и т.н хора. Като те може и безплатно да ви отговорят, а и да прочетете безплатно книга… Обаче в момента аз имам време безплатно САМО да отговарям писмено във фейсбук на явни профили… на анонимни не отговарям… но нямам нерви и време да си говоря с всеки по телефона и да се виждам с всеки на живо. В бъдеще може да ви съдействам и безплатно на живо. Платените частни уроци по религия и окултизъм са на цена по договаряне, може по телефона, интернет и/или на живо.

Освен това…

Условия за платени частни уроци при предплащане на повече часове до минимум 10 лв. на час… по договаряне, но не обирам хора, не съм измамник… от 10 лв. на час до 50 лв. на час… или примерно 100 лв. за голям брой телефонни разговори, срещи, упражнения, консултации… не само в теория, но и ПРАКТИКА по ред въпроси в областта религия, окултизъм, езотерика, практическа философия, духовност и мистика, регресия към живота между преражданията, спиритуализъм, спиритизъм, магия (разваляне на проклятия, карма, съдба), медитация, молитва, приложна психология и т.н. 

Имам 25 години опит, диплома от Софийския Университет ,,св Климент Охридски,, по тези въпроси, учителска правоспособност.

Свържете се с мен безплатно във фейсбук или срещу заплащане по телефона 

https://www.facebook.com/sastradanie

 

Call Now ButtonРегресия Мистика Магия Терапия