регресия цени

УРОЦИ И СЕАНСИ ПО РЕГРЕСИЯ, РЕЛИГИЯ, ЕЗОТЕРИКА – ПО ТЕЛЕФОНА, ПИСМЕНО И НА ЖИВО от дипломиран специалист по Теология (Богословие) с диплома учител по религия. Безплатно или срещу заплащане, в зависимост от нивото ви на заинтересованост и нашата взаимна хармония, свободно време и т.н.

Безплатно се предлага само и единствено за хора, на които регресията е част от духовната им практика, а те са отдали живота си на духовно търсене и духовността е най – важното нещо за тях в живота.

Първи етап на обучението по регресия:

Регресия от разстояние по телефона или интернет

Предплащате 100 лв. за няколко, по възможност 5 дистанционни частни урока. След тези пет часа по 20 лв. на час дистанционно по телефона като частен урок и/или практическо упражнение по регресия. Високоговорител или слушалки ако ползвате, ще е ок. Възможно е и с видео връзка през интернет. Включва събеседване, препоръка за самостоятелна практика и какво да четете, слушате и как да практикувате. Включва насочена медитация и релаксация с цел регресия. Подходящо е за начинаещи и напреднали, както и за хора, желаещи да се научат и предлагат регресия за други хора.

Втори етап на обучението по регресия. Предлага само на хора преминали успешно етап 1 на дистанционна регресия. Или по изключение на подходящи хора.

Присъствена регресия на живо:

Регресия на живо в София в удобно място за нас. Възможно е и най – добре за вас е да е в удобството и сигурността на вашият дом, защото там най-лесно ще се отпуснете в дълбока релаксация. 100 лв. на посещение. Заплаща се предварително по банков път или от каса на изипей.

Регресия на живо във Варна, Пловдив и други градове при възможност с предварителна уговорка по телефона и по интернет – 200 лв. на посещение, заплаща се предварително.

Регресия в офис (в момента не се предлага). Регресия в зала за йога и медитация – на цени по договаряне.

Регресия във вашата болнична стая в болница – 100 лв. в София. На цена по договаряне за други населени места. Заплаща се предварително по банков път или изипей.

Регресия в църкви и манастири – от 50 лв. в София до 200 лв. – 300 лв. в отдалечени части на България. Регресия в чужбина на цени по договаряне. Плащате предварително. Задължително.

Бързо и кратко обучение в теория на регресията безплатно тук и сега:

Регресията към минали прераждания е занимание, което възниква в САЩ. Водещ популяризатор е д-р Брайън Уайс. В последствие много хипнотизатори в САЩ, предлагащи основно хипноза за отслабване започват да предлагат и регресия. Медиуми, ясновидци, астролози, гурута и йога инструктори и представители на свободната религия, смесваща всички религии и езотериката се занимават с регресия. Популярни автори по темата са Майкъл Нютън, Брус Голдбърг, Долорес Кенън и много, много други.

Практиката на регресия е изключително елементарна техника. Цялата регресия се основава на това подлагащият се да затвори очи, да седне или легне удобно. След това той диша дълбоко, отпуска мускулите на тялото си и си фантазира приятни неща с цел все по – дълбоко навлизане в транс (хипнотичен или дълбока медитация). Теорията казва, че е необходим дълбок транс, защото в това състояние може да се установи по – лесно достъп до информация от несъзнаваното в човека, колективното несъзнавано, описвано от К. Г. Юнг и да се отключат спомени или да се добие истинска, а не фантазна информация. Житейският опит обаче показва, че става въпрос за неясен психологически феномен, който е предмет на вяра и тълкуване и е сроден и близък до религията.

Трябва да знаете, че регресията не е медицинска техника, а по-скоро религиозна такава. Тя не се изучава в университетите. В този смисъл, макар психолози да имат претенции да извършват регресия към минали прераждания, трябва да е ясно, че научната общност в университетите по света не преподава регресия и все още регресията не си е пробила път успешно в науката. В психологията регресията може да се постави в рамките на трансперсоналната психология ако Станислав Гроф добие много последователи. Няма индикации това да се случи скоро.

Накратко регресията е част от окултизма, езотериката, ню ейдж и религиозните свободни движения.

Не искам да бъда мошеник, а в услуга на хората. Много неудобно ми е да взимам пари. Но понякога, ако е безплатно, се подхожда несериозно. Също и аз никак не се чувствам длъжен да продължавам да ви обръщам внимание, когато е безплатно.

За уговорка за регресия

https://www.facebook.com/sastradanie трябва да пратите първо приятелство и после да пишете

+359988899185

Не използвам клинична хипноза, а просто игрови метод за насочена релаксация и медитация, възможно е ако сте набожни да вложите и молитви за защита при регресия. Като цяло предлагам нещо като частен урок, за което имам даже диплома от Софийския университет със степен учител по религия. Занимавам се над 20 години с регресия, религия и мистика, езотерика, окултизъм, приложна психология, философия и т.н. Мисля, че съм доста подходящ и за хора, които искат да предлагат регресия като нормалното е да имат доста опит с нея върху самите себе си преди това.

Тя може да се провежда на живо, но също така дистанционно по телефона като го пуснете на високоговорител или използвате слушалки.

Необходими са минимум един сеанс от около един час, но според Уилям Хюит е желателно поне 5-6 сеанса и едва последните да се очаква нещо сериозно. Това са поне 4 сеанса по половин час минимум и един поне от около час – два. Според д-р Брайън Уайс можете да опитвате и сами. Най-добрият вариант е човек да е сериозен и редовно да опитва сам с различни техники и методи за спомняне на своето минало. Според д-р Майкъл Нютън регресията може да продължи и няколко часа.

Реалните, силни, драматични и истински спомени от минали прераждания и живота между преражданията не са толкова често срещано явление. Повечето хора предимно фантазират и си измислят по време на регресия, тъй че не очаквайте чудеса. Все пак наистина има случаи на феноменална регресия, в която се говори на чужд език, човек си спомня неща, които след проверка в историческите извори или географски се оказват истина.

Най-добре е да се направят няколко сеанса, а не само един, поради което цената ми за регресия е по договаряне като е възможно да е и на приятелски начала, чрез размяна на опит и роли на водене, възможно е за някои сериозни търсачи на Истината да е безплатно. Твърди се, че при около 10% от хората може да се постигне дълбок транс и наистина впечатляваща регресия. Има мнения, че около 3% от спомените/идеите са истински, а другото е заблуждаващи фантазии. Но пак казвам, реалните спомени не са толкова често срещани, а основно играта на регресия и фантазирането, тъй че не очаквайте от първият път чудеса.

Даже може да приемете всичко на игра, като някаква детска игра за викане на духове. Защото в дълбока регресия хората твърдт, че могат да се срещнат в дълбокото колективно несъзнавано (използвам термин по К.Г. Юнг) със своите починали близки, духовни водачи, ангели хранители, богове.

Според мнения из религиозните среди в регресията може да се установи общуване с духове, бесове, демони, а не само с положителни разумни безплътни същества. Според Серафим Роуз всичко в регресията даже било от бесовете, от демоните, но това разбира се си звучи като чист християнски маркетинг, реклама и пиар. Все пак църквите са най-мащабните, стари и многочислена бизнес групировки и винаги са били в тесни връзки с държавната власт и мафията. Няма друга фирма в цялата история на човечеството с толкова много персонал, имоти, земя, колкото има христинската църква, христинските църкви. Аз поне не съм чувал поп да предлага безплатно на някой нещо. Имайте предвид, че не е виновен попа, те имат процент – такса, която трябва да внесат от вашите пари нагоре по администрацита на църковната мафия. Не се шокирайте от критичното ми писане срещу християнските църкви, прочетете Новият Завет да видите как Христос е говорил за църковните секти по Негово време. По всичко личи, че те не са се отличавали по нищо от днешните църкви. Даже фарисеите много приличат на православните, садукеите на католиците, книжниците на протестантите, а дъновистите на терапевтите по Иисусово време.

Има разни лелки, които припечелват пари с гледане на карти Таро, астрология, руни или регресия, като някои даже са доста отдадени и сериозни. Внимавайте за тях и имайте едно наум, че те са принудени да припечелват някой лев, за да си купят памперси на децата или ученически чанти, учебници и храна, а може би просто за безработни. От друга страна, ако разполагате със сериозни финансови ресурси, помагайте на тези женици, това е благородно.

регресия софия регресия люлин регресия младост регресия надежда регресия център регресия пловдив регресия варна регресия бургас регресия благоевград регресия дупница регресия кюстендил регресия петрич регресия своге регресия мездра регресия плевен регресия велико търново регресия горна оряховица регресия търговище регресия ямбол регресия сливен регресия казанлък регресия карлово регресия хасково регресия пазарджик