Духовно развитие чрез регресия

Търсите ли помощ за своята регресия или други езотерични практики? Предлагам такава на цени по договаряне. Пишете във фейсбук https://www.facebook.com/sastradanie

Целта на регресията при мен не е лечение, а е откриване на духовно познание – да се опитате да си спомните минали прераждания, живота между отделните прераждания и да общувате с духовният , отвъдния свят, спомняйки си важните неща след излизането от регресия. Това е практическата цел. Можете да се подготвите и на теория. Да прочетете книги от Брайън Уайс или Майкъл Нютън например. Те са основни възлови автори по темата.

Най – добре във фейсбук ми станете приятели, защото не се знае кога ще сме в добра кондиция… кога ще ни е удобно и на вас, и на мен.

https://www.facebook.com/sastradanie

BG50 UBBS 8002 1017 5328 50 Бойко Николаев Костадинов към банка ОББ

За успешна регресия / хипноза / медитация при някакъв не малък процент от хората обаче може да се наложи доста дълго обучение и практика. Освен това за спомените и опитността на душата има много други техники и осъзнавания, пътища освен идеята на Брайън Уайс и последователите му. Понякога една разходка в старинни разкопки може да е по – ефективна от сто регресии. А може би някои хора никога няма да могат успешно да постигнат онова, което искат или си представят. Или ще имат идеи, хрумвания и преживявания, в които просто няма да вярват, а ще мислят, че са продукт на развинтеното им въображение.

При някои хора обаче може да се получи нещо като сънищата им. Още от първият път. При други ще са необходими няколко опита. Има феномени, които могат да постигнат уникално точна информация, която да се провери в исторически извори и да се окаже правилна. Някои говорили на чужди езици, които не знаели. Темата е интересна.

Безопасна е тази практика, основната опасност е да си дадете парите на вятъра, да сте недоволни. Друга опасност може да е промяната на начина ви на живот. Всякакви драми, които някой може да отдаде на тези практики, всъщност са заблудено тълкуване. И без тази практика пак сте щели да правите или не правите същото. Вие няма как да преживеете нещо, за което не сте отредени да преживеете, няма как да ви се случи нещо, което не сте си сами заслужили или предизвикали.

Заниманията ми по регресия включват разговори по телефона, чатене в интернет, изпращане на гласови съобщения и срещи за практика на живо.

УРОЦИ (еднократни и многократно) И СЕАНСИ (теория и практика) ПО РЕГРЕСИЯ, ХИПНОЗА, РЕЛИГИЯ, МАГИЯ, МЕДИТАЦИЯ, ЕЗОТЕРИКА, ОКУЛТИЗЪМ, НЮ ЕЙДЖ, ИСИХАЗЪМ, ПРАВОСЛАВИЕ, БУДИЗЪМ И Т.Н. – ПО ТЕЛЕФОНА, ПИСМЕНО И НА ЖИВО от дипломиран специалист по Теология (Богословие) с диплома учител по религия. Безплатно или срещу заплащане, в зависимост от нивото ви на заинтересованост и нашата взаимна хармония, свободно време и т.н.

Безплатни лични уроци се предлагат само и единствено за хора, на които регресията е част от духовната им практика, а те са отдали живота си на духовно търсене и духовността е най – важното нещо за тях в живота. Или на хора, за които преценявам, че е подходящо и ще е полезно и за мен да се подложат на регресия. И аз се уча от опита на хората.

Присъствена регресия на живо предлагам в София основно. Но може и в много други градове, след няколко практики дистанционно по телефона или интернет. За други населени места обаче ше е доста по – скъпо, защото ще имам транспортни и други разходи

Регресията към минали прераждания е занимание, което възниква в САЩ. Водещ популяризатор е д-р Брайън Уайс. В последствие много хипнотизатори в САЩ, предлагащи основно хипноза за отслабване започват да предлагат и регресия. Медиуми, ясновидци, астролози, гурута и йога инструктори, въобще представители на свободната религия, смесваща всички религии и езотериката се занимават с регресия. Популярни автори по темата са Майкъл Нютън, Брус Голдбърг, Долорес Кенън и много, много други.

Практиката на регресия е изключително елементарна техника. Цялата регресия се основава на това подлагащият се да затвори очи, да седне или легне удобно. След това той диша дълбоко, отпуска мускулите на тялото си и си фантазира приятни неща с цел все по – дълбоко навлизане в транс (хипнотичен или дълбока медитация). Теорията казва, че е необходим дълбок транс, защото в това състояние може да се установи по – лесно достъп до информация от несъзнаваното в човека, колективното несъзнавано, описвано от К. Г. Юнг и да се отключат спомени или да се добие истинска, а не фантазна информация. Житейският опит обаче показва, че става въпрос за неясен психологически феномен, който е предмет на вяра и тълкуване и е сроден и близък до религията.

Трябва да знаете, че регресията не е медицинска техника, а по-скоро религиозна такава. Тя не се изучава в университетите, болшинството академични, университетски преподаватели не я преподават, нямат мнение, регресията е тема отвъд научното. В този смисъл, макар психолози да имат претенции да извършват регресия към минали прераждания, трябва да е ясно, че научната общност в университетите по света не преподава регресия и все още регресията не си е пробила път успешно в науката. В психологията регресията може да се постави в рамките на трансперсоналната психология , но само ако Станислав Гроф добие много последователи. Няма индикации това да се случи скоро, все още материалистите са на власт или антирегресия хората, или незапознатите.

Накратко регресията е част от окултизма, езотериката, ню ейдж и религиозните свободни движения, а не от ортодоксалната психология.

Тя може да се провежда на живо, но също така дистанционно по телефона като го пуснете на високоговорител или използвате слушалки.

Реалните, силни, драматични и истински спомени от минали прераждания и живота между преражданията не са толкова често срещано явление. Повечето хора предимно фантазират и си измислят по време на регресия, тъй че не очаквайте чудеса. Все пак наистина има случаи на феноменална регресия, в която се говори на чужд език, човек си спомня неща, които след проверка в историческите извори или географски се оказват истина.

регресия софия регресия люлин регресия младост регресия надежда регресия център регресия пловдив регресия варна регресия бургас регресия благоевград регресия дупница регресия кюстендил регресия петрич регресия своге регресия мездра регресия плевен регресия велико търново регресия горна оряховица регресия търговище регресия ямбол регресия сливен регресия казанлък регресия карлово регресия хасково регресия пазарджик

Call Now ButtonРегресия Мистика Магия Терапия