регресия цени

УРОЦИ И СЕАНСИ ПО РЕГРЕСИЯ – ПО ТЕЛЕФОНА, ПИСМЕНО И НА ЖИВО

Трябва да знаете, че регресията не е медицинска техника, а по-скоро религиозна такава. Тя не се изучава в университетите. Не искам да бъда мошеник, а в услуга на хората. Много неудобно ми е да взимам пари. Но понякога, ако е безплатно, се подхожда несериозно. Също и аз никак не се чувствам длъжен да продължавам да ви обръщам внимание, когато е безплатно.

За уговорка за регресия

https://www.facebook.com/sastradanie трябва да пратите първо приятелство и после да пишете

+359988899185

Не използвам клинична хипноза, а просто игрови метод за насочена релаксация и медитация, възможно е ако сте набожни да вложите и молитви за защита при регресия. Като цяло предлагам нещо като частен урок, за което имам даже диплома от Софийския университет със степен учител. Занимавам се над 20 години с регресия, религия и мистика, езотерика, окултизъм, приложна психология, философия и т.н. Мисля, че съм доста подходящ и за хора, които искат да предлагат регресия като нормалното е да имат доста опит с нея върху самите себе си преди това.

Тя може да се провежда на живо, но също така дистанционно по телефона като го пуснете на високоговорител или използвате слушалки.

Необходими са минимум един сеанс от около един час, но според Уилям Хюит е желателно поне 5-6 сеанса и едва последните да се очаква нещо сериозно. Това са поне 4 сеанса по половин час минимум и един поне от около час – два. Според д-р Брайън Уайс можете да опитвате и сами. Най-добрият вариант е човек да е сериозен и редовно да опитва сам с различни техники и методи за спомняне на своето минало. Според д-р Майкъл Нютън регресията може да продължи и няколко часа.

Реалните, силни, драматични и истински спомени от минали прераждания и живота между преражданията не са толкова често срещано явление. Повечето хора предимно фантазират и си измислят по време на регресия, тъй че не очаквайте чудеса. Все пак наистина има случаи на феноменална регресия, в която се говори на чужд език, човек си спомня неща, които след проверка в историческите извори или географски се оказват истина.

Най-добре е да се направят няколко сеанса, а не само един, поради което цената ми за регресия е по договаряне като е възможно да е и на приятелски начала, чрез размяна на опит и роли на водене, възможно е за някои сериозни търсачи на Истината да е безплатно. Твърди се, че при около 10% от хората може да се постигне дълбок транс и наистина впечатляваща регресия. Има мнения, че около 3% от спомените/идеите са истински, а другото е заблуждаващи фантазии. Но пак казвам, реалните спомени не са толкова често срещани, а основно играта на регресия и фантазирането, тъй че не очаквайте от първият път чудеса.

Даже може да приемете всичко на игра, като някаква детска игра за викане на духове. Защото в дълбока регресия хората твърдт, че могат да се срещнат в дълбокото колективно несъзнавано (използвам термин по К.Г. Юнг) със своите починали близки, духовни водачи, ангели хранители, богове.

Според мнения из религиозните среди в регресията може да се установи общуване с духове, бесове, демони, а не само с положителни разумни безплътни същества. Според Серафим Роуз всичко в регресията даже било от бесовете, от демоните, но това разбира се си звучи като чист християнски маркетинг, реклама и пиар. Все пак църквите са най-мащабните, стари и многочислена бизнес групировки и винаги са били в тесни връзки с държавната власт и мафията. Няма друга фирма в цялата история на човечеството с толкова много персонал, имоти, земя, колкото има христинската църква, христинските църкви. Аз поне не съм чувал поп да предлага безплатно на някой нещо. Имайте предвид, че не е виновен попа, те имат процент – такса, която трябва да внесат от вашите пари нагоре по администрацита на църковната мафия. Не се шокирайте от критичното ми писане срещу християнските църкви, прочетете Новият Завет да видите как Христос е говорил за църковните секти по Негово време. По всичко личи, че те не са се отличавали по нищо от днешните църкви. Даже фарисеите много приличат на православните, садукеите на католиците, книжниците на протестантите, а дъновистите на терапевтите по Иисусово време.

Пак казвам, че моите цени са по договаряне или по-скоро при мен става въпрос за взаимопомощ на принципа кой колкото даде, а е възможно и безплатно, цените на другите са между 50 лв. и 300 лв. и трябва много да се пазите от измамници, т.е. от търговци. Като цяло феномените, които могат за 5-10 минути по телефона да ви кажат верни неща са изключително малко, единици и ако ви искат сериозни суми пари, то почти със сигурност за мошеници.

Има разни лелки, които припечелват пари с гледане на карти Таро, астрология, руни или регресия, като някои даже са доста отдадени и сериозни. Внимавайте за тях и имайте едно наум, че те са принудени да припечелват някой лев, за да си купят памперси на децата или ученически чанти, учебници и храна, а може би просто за безработни. От друга страна, ако разполагате със сериозни финансови ресурси, помагайте на тези женици, това е благородно.

регресия софия регресия люлин регресия младост регресия надежда регресия център регресия пловдив регресия варна регресия бургас регресия благоевград регресия дупница регресия кюстендил регресия петрич регресия своге регресия мездра регресия плевен регресия велико търново регресия горна оряховица регресия търговище регресия ямбол регресия сливен регресия казанлък регресия карлово регресия хасково регресия пазарджик