Дорийн Върчу: КАК ДА УСЕЩАТЕ ВАШИТЕ АНГЕЛИ

КАК ДА УСЕЩАТЕ ВАШИТЕ АНГЕЛИ

Когато ангелите или починалите ви близки се приближат твърде много до вас, можете да почувствате тяхното присъствие. Много хора, които съм интервюирала, си спомнят, че са усетили определен дух край себе си. Мнозина казват нещо такова: „Да, снощи почувствах, че майка ми е до мен. Беше съвсем реално, но все още се чудя дали не си въобразявам.”

Някои хора са склонни да пренебрегват интуицията си и да не вярват на себе си. Колко пъти ви се е случвало да имате вътрешното усещане, че не бива да започвате някаква връзка, да постъпвате на тази работа, да купите нещо или да завиете точно тук? И колко често сте отхвърляли това чувство, предприемали сте въпросното действие и после сте съжалявали?

Разбира се, независимо дали сте послушали вътрешния си глас или не, подобни ситуации са ви дали възможност да се научите следващия път да се доверите и да следвате Висшия си Аз. Това е процес на общуване с вашите ангели и починали близки – тук става въпрос за доверие към вашите чувства като достоверен и точен инструмент за предсказване на бъдещето, който Бог е инсталирал във вас.що се отнася до присъствието на починал близък, трябва да повярвате, че наистина можете да различите един човек от друг. Така погледнато, всеки е природно надарен екстрасенс и медиум.

Ако влезете в ролята на медиум за други хора, от вас се изисква да се доверите на чувствата си по същия начин, както го правите за себе си. Когато провеждам сеанс с непознат човек, най-напред казвам намерението да се свържа с починалите му близки. В повечето случаи получавам визуални образи, защото това е моят основен канал за общуване с духовния свят, но голяма част от работата ми се основава също така и върху усещанията.

Хората и след смъртта запазват енергийната структура и физическия си облик от предишното съществуване – тъкмо това виждат медиумите. Онези, които са преживявали среща с починал познат човек, казват, че „призракът” изглежда такъв, какъвто е бил приживе, но по-млад и с по-силна енергия. Въз основа на личния си опит знам, че енергийната структура на починалите е сходна с дължините на вълните от спектъра на цветовете: по-възрастните дами имат по-дълга и по-бавна дължина на вълната, докато вибрационните честоти на младите са по-високи, освен това жените вибрират по-бързо от мъжете.

Можете да установите контакт единствено въз основа на тези усещания, ако възприемате вълните подобно на сонар. Всеки човек има уникални „пръстови отпечатъци”, които разкриват неговата личност, емоционалност, поведенчески модел, навици и други отличителни характеристики. Случвало ли ви се е да се приберете у дома и да усетите кой е вкъщи, дори ако семейството ви се състои от няколко души и нямате физическо доказателство за нечие присъствие? Или, да речем, намирате се в кухнята и приготвяте вечеря, а входната врата се отваря. Без да прибягвате до помощта на логиката, вероятно ще можете да кажете кой се прибира. Друг пример: влизате в стая, пълна с хора, и усещате общото настроение.

По същия начин, когато ваш починал близък е край вас, можете да усетите уникалния му енергиен „пръстов отпечатък”. На моите ясновидски сеанси съм установила, че 90 % от клиентите ми всъщност знаят кой стои до тях – те идват при мен само да получат потвърждение за истинността на това, което усещат. По някаква причина не са готови да приемат, че интуицията им е съвсем вярна, докато някой външен „експерт” не го потвърди.

Представете си колко е трудно на професионалните ясновидци като мен да си „рискуват главата” с публични сеанси по телевизията, по радиото и на семинари. Когато аз участвам в такива прояви, в повечето случаи нямам никаква представа от информацията, която получавам. Но се доверявам достатъчно на вътрешните си усещания и я казвам на глас: „Да, точно така!” Това ми е струвало дълги години практика, молитви, среща със смъртта и много „опити и грешки”, докато постигна такава увереност в себе си. Надявам се, че в крайна сметка всеки може да се научи да се доверява на емоционалните и физическите си усещания.

Call Now ButtonРегресия Мистика Магия Терапия