Моли се Цял Ден, за да получиш отговор от Истинската Реалност, от Бог. Божественото и Духовният свят съществуват и всеки може да получи отговор отгоре

( предстои редакция и продължение)

Преживейте Екстазът !

Открийте сами Истината в Живота, преживейте още тук и сега вечният рай, Абсолютната Любов и Върховното Щастие

Само един ден се моли на Бог за отговор, отдели само един цял ден от живота си, само един ден, един ден молитви, един ден се моли на Бог… и Бог ще ти отговори…

Рискувай, въпреки малката си вяра и отдели само един жалък ден от своя живот, за да се молиш на Бог за отговор…. но по начина, по който аз го направих и имаше ефект, за да имаш ефект и ти.

Тук ще ти разкажа какво се случи с мен, когато още бях дете…

Не си спомням точно кой клас бях в училище, но вероятно е било шести клас или седми клас. Възможно е дори да е било пети клас, тъй като със сигурност съм чел Библията още преди пети клас, някъде 10 – 11 годишно дете. Демек в трети или четвърти клас съм я чел. Сам съм си взел библията и я четох като малко дете, трети – четвърти клас я четох… тая странна книга… Библията…. Явно, защото съм бил малко дете, не съм влагал критика, съмнения и другите проблеми в мисленето на възрастните хора, а по наивен начин съм приел всичко за чиста монета. Предполагам обаче, че това не е необходимо за всеки. Това че ти не си чел Библията като малко дете или друга религиозна книга като Корана, Бхагават Гита, или някоя на будизма… или някой велик философ… не значи, че и ти няма да имаш успех… но ако искрено и от сърце, по детски, въпреки че си възрастен човек, не отделиш само един единствен ден от живота си, но цял един ден (а не само един час) за молитви към бог… по начина, по който аз го направих…

Ще ти разкажа как се случи това… Излязох една сутрин, рано сутринта, цял ден се молих за отговор, а вечерта го получих този отговор…

Не беше глас или видение, оказа се много по – истински отговор от Божественото, от Духа.

Явно не съм бил на училище, а е било почивен ден или лятната ваканция… Така и ти можеш да отделиш един почивен ден от месеца за този експеримент.

Ето и самата техника, която наистина може да преобрази завинаги съдбата и живота ти. Ще й дам име…Примерно…

Име на Техниката: Дай Само Един Ден от Твоя Живот, за да се запознаеш с Истинският Бог

Щом станаш сутринта, излез на разходка за цял един ден, от сутринта до вечерта. Поне 12 часа отдели за тая разходка. Един ден за искрени молитви, но само с една единствена цел – отговор от Бог.

Ще искаш и ще се молиш отчаяно и искрено само за едно нещо, ще искаш само отговор от Истината, такава, каквато Истината е, а не каквато мислиш, че е или другите те лъжат, че истината е. Съществуват уплашени работохолици, които нямат и един свободен цял ден, за тях Истината може би ще приеме само една единствена нощ цяла… все тая е може би, но гледай да е поне 12 часова молитва само с цел отговор от Бога, нищо друго. Целта ти е само да ти се отговори, само и единствено да се запознаеш с Истината, с Божественото, Вечното, Отвъдното, с Бога.

Аз излязох на разходка пеша в планината, това беше причината да се забавя цял ден. Може би и ти трябва да измислиш нещо, някаква разходка за цял ден. Важно условие е кандидата да отиде сам. Молиш се и си сам, а не с други хора на разходка.

Молиш се само и единствено за отговор, да ти се отговори, не искаш нищо друго, просто искаш личен отговор от Божественото, от Истината, от Духовният свят, такъв какъвто той наистина е, а не какъвто ти мислиш, че е или някъде пише нещо, или някой обяснява какъв е Бог, каква е Истината, какво е Вечното.

Разхождаш се и искаш отговор, молиш се от сърце и душа.

Задължително е да се молиш със собствени мисли и думи, а не да четеш или казваш молитви, които са научени, назубрени, няма да четеш, ще се молиш със свои мисли от сърце.

По принцип човешкият ум е такъв, че е много трудно да се концентрираш върху едно нещо за мислене дълго време. Не се притеснявай , нормално е да си мислиш и за други неща. Но все пак гледай възможно най – често да се връщаш на темата за мислене за тоя цял един ден, а именно молитвата за отговор от Истинската Божественост, от Реалния Бог.

Не е проблем да си казваш ,,отговори ми, ако съществуваш наистина,,. Най – важното е да си напълно искрен и от сърце да се молиш за отговор, така че не е проблем да си споделяш с Бог, че имаш съмнения, че според теб може би не съществува Бог. Това не е никакъв проблем, даже ефекта ще е много по – интересен за някои твои слушатели и читатели после, ако им кажеш, че си получил истински отговор, макар да си се съмнявал в съществуването на Бог….

Аз получих Отговорът , запознах се с Истината чак вечерта, когато беше вече късно. Даже си спомням , че бях в банята, когато ми се отговори най – накрая.

Отговорът от Бога към мене ( от Отвъдното, от Невидимия духовен свят, от рая, от Истината ) беше експлозия от любов. Просто ми се смени настроението, така да се каже. Но това усещане, чувство, емоция беше колосално силно и никога до тогава не ми се беше случвало. После разбрах, че от духовния свят, от рая общуват с нас много често, но ние не различаваме това от другото в живота.

Тази книга ще те научи да общуваш с Бога, да различаваш истинските отговори от фалшивите и да усилиш общуването. Вече няма да водиш монолог, защото много често от духовния свят ще ти отговарят, дали пратеници (невидими) на Бога, дали някакви ангели, това е въпрос на тълкуване…

Важното е, че ти често ще получаваш реално отговори от Бога. Ти ще познаваш Истината и ще можеш сам да напишеш свещени книги за другите хора, вдъхновени книги от Бога.

Отговорът на молитвите ми беше неочакван, различен от товя, което предполагах, че може да е.

Изпитах любов, благодарност, екстаз, духовен екстаз… и години след това наричах това си преживяване Екстазът.

При мен това състояние продължи около половин час, половин час ми текоха сълзи от очите и тялото ми се беше нагорещило… изпитвах невероятно силна любов и Единственото, което си мислех, беше думата БЛАГОДАРЯ. Благодаря, БЛАГОДАРЯ, благодаря – само това повтарях.

На моменти имаше и някакви идеи, разсъждения, все едно ума ми изнасяле лекция с аналогии за майка с бебе, в което бебе се намираме ние като негови клетки от тялото Му. Със сигурност имаше аналогия с християнските текстове, които четох, но урока беше различен от църковните учения. Бяха нормални мисли, а не някакви гласове, нищо не виждах, а беше като разсъждение и фантазиране. Идеи и мисли за аналогии за обясняване на Истината, някаква идея все едно ми се даваше…

Причината да ми беше ясно, че това е Отговорът, за който съм се молил, беше усещането и чувството, емоцията. Беше екстаз. необипайно силна и дълга емоция на блаженство, траеше десетки минути, очите ми не спряха да отделят сълзи през тези десетки минути, тялото ми се потеше от Екстазът….

Сега си давам сметка, че може би все пак е възможно да разберете за какво говоря, за какво пиша. Знам, че много хора са чувствителни, та когато гледат филмчета, четат книги или поезия, или им се случат някакви събития в живота, то те се разплакват от затрогване… Вие просълзявали ли сте се някога от трогателност и умиление? Трогателност, затрогване, потичат ви сълзи от умиление. Примерно гледате някакъв филм, в който човек се жертва за другите… Някакъв герой, убиват го и той спасява някакви хора или прави някакво геройство … или просто прави нещо много добро за другите хора… и това нещо вас ви затрогва, вие се просълзявате. Има много такива чувствителни хора, които като гледат такива филмичета, такива книги и се просълзяват. Освен това тялото ви може да изтръпне, появяват се едни тръпки… Това, което обяснявам, не е забелязано само от мене, има книги от монаси и духовни авторитети, които посочват тези белези. Един от тях е авторитетният писател свети Никодим Светогорец. Четох го много години след запознанството ми с Бог. Знаците, белезите са сълзите от очите и изтръпването на тялото, на кожата на тялото. Причината за сълзите в очите ви и изтръпването на тялото ви е следствие на една любов, на затрогване. Знам, че много хора при четене на поезия, слушане на музика, гледане на филм или някакво събитие в живота им изпитват лека форма на това затрогване за кратко … само за кратко, за секунди се просълзяват, за секунди тялото им изтръпва. Разликата беше, че при мен траеше половин час и беше невероятно силно, тъй като и аз съм изпитвал хиляди пъти леко затрогване, леко просълзяване и леко изтръпване на тялото…. от вдъхновение от някаква доброта, която виждаме ли, чуваме ли, или ни се разказва за нея, или гледам във филми ли, някаква музика ли ни вдъхновява…. Просто онова моето състояние траеше дълго и беше невероятно силно…

Силен екстаз за половин час ми се случваше рядко. Само няколко пъти в живота, може би 10 пъти ми се е случвало.

Кратки екстази, траещи секунди или за минута, то такива са ми се случвало ( не знам колко точно ) хиляди пъти след този Първи Случай На Силният Екстаз…

Давам си сметка, че въпреки това, години, десетилетия след този първи случай на екстаз, на отговор от божественото, Аз съм губил вярата си и съм се съмнявал, че това е било отговор.

Съмнявал съм се десетилетия, че е реален, мислил съм си, че това може би е някаква фантазия детска, някаква ескалация или дори някакво психично отклонение или нещо такова.

Имал съм всякакви съмнения, винаги тези ми съмнения и тези ми разколебавания са траели до следващия екстаз, тоест когато Духът Бог, Божественото отново дойде във вас, отново ви обземе Божествено Вдъновение и гръмнете в Любовта, то тези съмнения изчезват.

В състоянието на екстаз, на преживяване от божественото Вие нямате съмнения. Това чувство е толкова силно и толкова реално, то е много по-реално от виждането , от чуването на глас в главата ви, от усещането за болка или удоволствие, от самата тая реалност тука.

Този екстаз е стотици пъти по-реален и силен като преживяване от нормалния живот. Може да се каже, че Екстазът, отговорът от Бог е съживяване. Вие усещате, че все едно сте били мъртви духовно и изведнъж сте се съживили. Толкова е различно… и силно състоянието на екстаз, когато Бог ви отговаря… Вие нямате съмнения…

Но искам пак да се върна на това, че това е невероятно приятно и прекрасно състояние на любов, на възвишеност, на красота, което няма как да се опише с думи. Може би за момента трябва да престана да ви го описвам, а пак да наблегна на това, че вие сте го вече преживявали. Може би всички хора, всички хора са го преживявали, но в лека форма. Пак ви напомням, че когато се затрогвате, когато изтръпнете, когато се просълзите, то това е Истината, това е Бога, това е Абсолютната Истина, това е вечността. Това е абсолютната реалност, просто вие сте Я изпитвали за секунда, за секунди и в лека форма, но това е Бог. Това е истината! Това е абсолютната реалност! Вие вече сте я преживели, повечето хора са я преживели, но слабичко.

Предполагам, че ако направите като мен… това упражнение да дадете цял един ден на Бог, за да Му искате отговор… е възможно, щом на мен се е случило, да се случи и на вас … и вие да изпитате силен екстаз, силен отговор от Бога, силно преживяване, свръх преживяване, мистично преживяване на любов , което и вие после няма да можете да Опишете. То е неописуемо, ще ви разбере само оня човек, който Същото го е изпитал или почти същото.

Освен книга на св. Никодим Светогорец, за да не излиза, че рекламирам само една религия, препоръчвам Ви и книгата на Уилям Джеймс ,,Разновидности на религиозния опит,,. В нея са споменати много хора, които са преживели по подобен на мен начин Бога, получили са отговор и знаят, че божествената реалност е истина, по-истинска от материалната реалност.