истински медиуми

Не всички медиуми, ясновидци и врачки са мошеници, лъжци, измамници, които основно искат да изкарат някакви пари чрез наивните и отчаяни хора. Всъщност има измамници на тази тема, защото има и винаги е имало хора, които имат истински, феноменални способности.

От една страна всеки човек е медиум, всеки човек има медиумни способности, голяма част от хората са сънували свои починали роднини, а тези сънища имат в себе си съвсем истински, реални елементи, а не са просто фантазия на сън.

Някои хора обаче имат много по-силни способности на медиуми от болшинството хора. Наричаме тях медиуми, въпреки че всеки човек е медиум. Те са феномени, имат по-голям достъп до отвъдното от достъпа, който имат огромното мнозинство хора – това е единствената разлика между повечето хора и известните медиуми.
В същото време, хубаво е да се знае, че има неизвестно голям брой хора, които имат същите феноменлани медиумни способности като популярните медиуми, но не желаят да работят с клиенти и пазят в тайна своите способности.
Няколко известни истински медиуми са:

Баба Ванга

Има доста живи и днес медиуми. Примерно:

Джеймс Ван Прааг, който има три преведени и издадени на български книги.

Лиса Уилямс, която има издадена книга и на български език

Тереза Капуто, която има издадена книга на български език

Мери Ан Уинковски, която има издадена книга и на български език

И много други…