практики

Запис на обща медитация за развитие на базови способности за медитация. Изтеглете го от тук в mp3 и го слушайте на телефона си.

Всъщност за истинска медитация не ви трябва запис – просто се отпускате и наблюдавате без да се захващате за темите на размисъл, оставяте мислите ви да си текат, а вие само набюдавате и се отпускате.

Запис на техника на д-р Брус Голдбърг с цел излизане от тялото, оптиност извън тялото, астрална проекция можете да изтеглите в мп3 от тук

Можете да слушате в youtube регресията на Любомир Розенщайн като си инсталирате браузърът Brave. С този браузър регресията няма да се прекъсва от реклами. Друг вариант е да си свалите записа за регресия на Любомир Розенщайн в mp3 от тук и да го слушате от телефона си или лаптопа.

Молитвата може би е ясна на всички и няма нужда от обяснение. Все пак има един вид молитви, които не се практикуват от повечето молещи се хора. Това е молитва, в която оставяш въображението си да се развихри и си представяш, че Бог ти отговаря, водиш въображаем диалог с Бога като малко дете, което си играе с детски играчки и си води въображаеми диалози. Тези въображаеми отговори на молитвите ни могат да са доста градивни и развиващи ни.